Betöltés...

PULPÜZEM
ENGLISH

A nyomda Jászberényben

Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődnek cégünk iránt. A Signal-Print Kft.-t 1998-ban hoztuk létre többéves nyomdai tapasztalatunkra alapozva. Akkoriban az ofszet technológiai eszközpark lehetőségeiből adódó jó minőséggel, gyorsasággal és megbízhatósággal érdemeltük ki megrendelőink elégedettségét, mely következtében éveken át dinamikusan fejlődő, közepes nagyságú nyomdává váltunk. A képződő nyereséget a piaci igények figyelembe vételével modern technológiai berendezésekre fordítottuk, amelyek a kapacitásbővítés mellett a minőség és a munkakörülmények folyamatos javítását szolgálják.

6000 m2 · 100 fő

ISO 9001 / ISO 14001 · FSC®

Ma az üzem 100 fővel, mintegy 6.000 négyzetméteren, korszerű eszközállománnyal, a megrendelői elvárásokat maximálisan biztosítva, rugalmasan végzi szolgáltatásait. Az egyre növekvő igényekhez igazodva összeszerelői és logisztikai elemekkel is bővítettük tevékenységünket, napról-napra fejlesztve, komplex szolgáltatásra törekszünk. Kimagasló jelentőséget tulajdonítunk a gyártott termékek egyenletesen magas színvonalának. Termékeink megfelelnek az iparágban elfogadott legmagasabb minőségi követelményeknek. Jelenleg ISO 9001 Minőségirányítási-, és ISO 14001 Környezetközpontú irányítási rendszer szerint dolgozunk, kiegészítve az FSC® Felügyeleti Lánc szabvány követelményeivel.

KÖRNYEZETKÍMÉLŐ
ELJÁRÁSOK

Kiemelt feladatként kezeljük a környezetvédelmi előírások teljes körű betartását. Tevékenységünk végzéséhez rendelkezünk a vonatkozó jogszabályokban előírt hatósági engedélyekkel, és minden esetben törekszünk környezetkímélő eljárások kialakítására. Környezettudatos törekvéseink egyik lépéseként kialakítottuk pulpüzemünket, ahol hulladék papírból készül környezetbarát, teljesen lebomló csomagolás. Ügyfélportfóliónk színes képet mutat, megtalálhatók benne a gazdasági élet nagy (multinacionális) szereplői, de számos kis-, és középvállalkozásnak, valamint a magánszférának is dolgozunk.

Kis példányszámú megrendelést, nyomdai előkészítést, egyedi kérést társcégünk, az ARTANDER Kft. szolgálja ki.

SHM
Variquik

Változatos nyomtatatási és
hajtogatási sémák
Magyarországon egyedülállóan!

Egyedi ügyfélkezeléssel üzleti partnereinkkel évek óta szoros munkakapcsolatot alakítottunk ki. A saját magunk és megrendelőink által felállított magas követelményrendszer folyamatos teljesítésének következtében köztük olyan márkanevek képviselői vannak, akik ismertek és elismertek szinte az egész világon. Biztosak vagyunk abban, hogy üzleti filozófiánk következetes betartásában nagy szerepe van a társaság lelkes csapatának. Társaságunk mindent elkövet annak érdekében, hogy dolgozóinak munkakörülményeit javítsa, és jó megélhetést biztosítson számukra. Időt és energiát fordítunk szakembereink képzésére, tudásszintjük emelésére, ami tovább erősíti üzleti partnereink bizalmát. Célunk, hogy társaságunk minden területen körültekintő felelősséggel működjön és az üzletfeleink is meggyőződhessenek arról, hogy a Signal-Print Kft. megbízható nyomdaipari partner.

Állunk szíves rendelkezésükre, legyenek Önök is a partnereink!

Herzog+Heymann
KL.112.16 + M7.32.4

16+4 táskás hajtogatógép
Magyarországon először!

MBO M80

Modulárisan bővíthető
full automata hajtogatógép

Kapcsolat

Signal-Print Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft.

Nyomdaüzem, iroda: 5100 Jászberény, Jásztelki út 83.
Postacím: 5100 Jászberény, Pf. 83
Tel.: +36 57 500 970
Fax: +36 57 500 975
e-mail: signal@nyomdasz.hu
Web: www.nyomdasz.hu

Írjon nekünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

megközelítés
01/2021 :: valid html/css
Ez a weboldal ún. cookie-kat alkalmaz. Honlapunk használatával Ön elfogadja a cookie tájékoztatóban foglaltakat. Részletek . Elfogadom