Betöltés...

NYOMDAÜZEM
ENGLISH

Bemutatkozunk

Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődnek cégünk iránt. A Signal-Print Kft.-t 1998-ban hoztuk létre többéves nyomdai tapasztalatunkra alapozva. Jó minőséggel, gyorsasággal és megbízhatósággal érdemeltük ki megrendelőink elégedettségét, mely következtében dinamikusan fejlődő, közepes nagyságú nyomdává váltunk. A képződő nyereséget a piaci igények figyelembe vételével modern technológiai berendezésekre fordítottuk, amelyek a kapacitásbővítés, környezettudatosság mellett a minőség és a munkakörülmények folyamatos javítását szolgálják. Ennek egyik állomásaként – az összeszerelői ágazat mellett – 2020-ban kialakítottuk pulpüzemünket.

PAPÍRPÉPALAPÚ

CSOMAGOLÁST GYÁRTÓ ÜZEM

ISO 9001 · ISO 14001

Az igényekhez igazodva, új technológia bevezetésével, a papírpépalapú csomagolások tervezésével és gyártásával bővítettük tevékenységünket mintegy 2.000 négyzetméteren, korszerű gyártóberendezésekkel. Termékeink megfelelnek az iparágban elfogadott legmagasabb minőségi követelményeknek. Az ISO 9001 Minőségirányítási-, ISO 14001 Környezetközpontú irányítási rendszer követelményeinek ezen a területen is megfelelünk.

KÖRNYEZETTUDATOS
TECHNOLÓGIA

100%-ban újrafeldolgozható
100%-ban komposztálható

A pulpról

A pulp hulladék papírból és vízből készülő pép, ami testreszabottan formára alakítható. Egy környezetbarát csomagolás, ami 100%-ban újrafeldolgozható, 100%-ban biológiailag lebomló, komposztálható. Maximális védelmet nyújt a terméknek, mert kitölti a külső csomagolást, helytakarékos, mert egymásba rakható. Költséghatékony, elektrosztatikusan semleges.

BST IP6000

Teljesen automata gyártósor

A folyamat

A gyártást megelőzően egyedi igények szerint, saját tervezéssel kialakításra kerül a csomagolás formája. Ennek jóváhagyása után próba szerszámmal mintát készítünk, majd a minta jóváhagyása után elkészítjük a végleges szerszámot.

Hulladék papírból víz hozzáadásával elkészítjük a pépet (lenti ábrán: 1-3). Formázás (4) után egy 17 méteres szárítóegységben kiszárítjuk (5), igény szerint nagynyomású sütőprésekben utókezeljük a terméket a megfelelő felület elérése érdekében (6). Csomagolunk, raktározunk, és opcionálisan kiszállítjuk a papírpépből készült készterméket.

ÉVI 2000 TONNA
HULLADÉK PAPÍR

újrahasznosítására
alkalmas gyártósor

Felhasználás

Ezen technológia által előállított csomagolással a termékek felülete teljesen lekövethető, meggátolva ezzel a csomagon belüli elmozdulást, különböző zónák kialakításával pedig jelentősen csökkenthető a rezgések belülre közvetítése. Fejlesztéseinknek köszönhetően jelentősen csökkenthető a porosodás, megfelelő tervezéssel extra védelem biztosítható, de akár nagyobb, nehéz elemek tárolására is tökéletes a papírpépalapú csomagolás. Törékeny áruknak szintén kitűnő választás, legyen szó tömegtermelésről, vagy egyedi, luxus késztermékekről. A pulp technológia mentes a veszélyes anyagoktól, nehézfémektől, ezért pl. egyszer használatos virágcserepek is készíthetők belőle, melyek a növény kiültetése után lebomlanak.

autóipar · elektronikaipar
élelmiszeripar · feldolgozóipar
gépipar · kozmetikai ipar
könnyűipar · mezőgazdaság...

Kapcsolat

Signal-Print Nyomdaipari és Kereskedelmi Kft.

Pulpüzem: 5100 Jászberény, Október 23-a út 8.
Iroda: 5100 Jászberény, Jásztelki út 83.
Postacím: 5100 Jászberény, Pf. 83
Tel.: +36 57 500 970
Fax: +36 57 500 975
e-mail: signal@nyomdasz.hu
Web: www.nyomdasz.hu

Írjon nekünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

megközelítés
Ez a weboldal ún. cookie-kat alkalmaz. Honlapunk használatával Ön elfogadja a cookie tájékoztatóban foglaltakat. Részletek. Elfogadom